Bøger


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
 Anmeldelse: Murray Walker´s Formula One Heroes


Hop til top
Anmeldelse: Murray Walker´s Formula One Heroes

 
Af Brian Kunov Pedersen.
 
Titel: Murray Walker's Formula One Heroes
Forfatter: Murray Walker
Medhjælper: Simon Taylor
Forlag: virgin-books
Udkom: 19 oktober 2000
ISBN nr.: 1-85227-945-1
WEB: http://www.virgin-books.com

Denne bog er skrevet af den legendariske radio- og tv-kommentator Murray Walker. Han har arbejdet for BBC og andre radio/tv selskaber siden 1962, og har næsten udelukkende kun arbejdet med motorsport.

Bogen omhandler mange, men ikke alle, af datidens og nutidens store Formel-1 stjerner. Man kan godt undre sig over hvorfor en kører som Mika Hakkinen ikke er omtalt i bogen, han har trods alt vundet verdensmesterskabet 2 gange. Men det er jo også en bog som omhandler Murray Walkers Formel-1 helte.

Bogen starter før selve Formel-1 begyndte, med nogle af de store stjerner der huserede på landevejene og racerbanerne i 30'erne. Murray Walker fortæller på sin egen sjove måde om nogle af hans egne store Formel-1 helte op gennem tiden, startene med stjernen over alle, Juan Manuel Fangio, som vandt verdensmesterskabet hele 5 gange tilbage i 50erne, og bogen slutter med Michael Schumacher. Mindre kendte kørere er der også plads til i bogen. Jeg havde f.eks. aldrig hørt om Dan Gurney som kørte Formel-1 fra 1959 til 1970.

Dette er en bog som er skrevet af en mand, hvis hjerte virkelig banker for motorsport. Bogen er fyldt med mange flotte billeder, og sjove kommentar til disse billeder. Bogen er på engelsk og er på 192 sider. Der er også 200 farve/sort-hvide billeder. Bogen kan købes på ovenstående webside og koster ca. 200 kr. + forsendelse.

BKP  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk