Pitsladder


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
26.9.2002
 Rygtemøllen maler inden USA Grand Prix
 
25.9.2002
 Villeneuve bliver fri på markedet
 

Hop til top26.9.2002

Rygtemøllen maler inden USA Grand Prix

Rygterne har gået i pitten i nogen tid, men for nylig indrømmede Minardis Paul Stoddart, at han diskuterer en løsning for næste sæson med Jos Verstappen. Hollænderen står således over for et af sine talrige comebacks, idet Stoddard søger en erfaren afløser for Mark Webber. - Vi diskuterer seriøst med Verstappens manager, han er en ven og jeg vil virkelig gerne se ham køre for os, sagde Stoddart i et interview.

Men hvor Webber skal hen efter Japans Grand Prix, er endnu uvist - det bliver efter alt at dømme Jaguar eller Jordan.

Minardi står til at skulle vælge mellem Cosworth- eller Ferrarimotorer næste år (teamet med den, ifølge rygterne, bedste espresso i pitten, har tidligere haft Ferrari-heste), men det bliver tallene på bundlinien som kommer til at bestemme - den italienske leverandør tager noget mere end Premier Performance Division (Cosworth Racing, Jaguar Racing og Pi Research) kræver for Cosworthmusklerne. $30 millioner dollars skulle Maranello-menneskerne ifølge rygterne kræve for at levere et antal 051 V10'ere til Faenza i 2003. Cosworth-teknikken skulle efter sigende være $10 millioner dollars "billigere".

Men alene det, at Minardi i år har flere valgmuligheder blandt motorleverandører, gør at flere kørere nu forhandler med teamet om et sæde næste år, blandt andre sidste sæsons F3000 mester, Justin Wilson. - Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne vil se både Justin og Jos køre for European Minardi, har Stoddart sagt. Men det kan ikke undgås, at de skal betale for sæderne, fortsætter Stoddart.

Rygtemøllen maler videre om, at også Anthony Davidson, som overraskede da han afløste Alex Yoong i Minardi i to løb, Brask-Managements guldæg Giorgio Pantano, Jan Magnussens teamkammerat fra Panoz Bryan Herta og Enrique Bernoldi er på tale til et sæde næste år.

Fortsættelse følger..

Bo Skovfoged

XT  


 

Hop til top25.9.2002

Villeneuve bliver fri på markedet

Jacques Villeneuve har hele tiden fastholdt at vil opfylde sin kontrakt hos BAR såfremt der var fremgang at spore. Hans kontrakt udløber efter næste sæson.

På trods af hans beslutning om at opfylde sin kontrakt hos BAR, så kan det se ud som at han efter næste sæson godt kan se sig om efter en anden arbejdsgiver. JV er en stor belastning for økonomien hos BAR. Som han selv ser det, så er føler han sig efterhånden ikke mere ønsket i teamet. David Richards har tidligere været fremme med antydninger om hvor stor en belastning som JV's gage er for teamet. Det blev sagt at en stor del af JV's løn ligeså godt kunne være blevet brugt til andre ting.

Jacques Villeneuve:
"Den situation som rygter efterhånden har skabt er blevet meget trættende fordi den viser at en masse energi ikke er blevet brugt de rigtige steder. Det er latterligt og jeg forstår det ikke. Jeg har i lang tid vidst at jeg vil være hos BAR også i næste sæson, mange har ikke troet på det pga. de mange rygter."

Det vil sige at JV allerede nu har gjort opmærksom på at han ikke vil forlænge hos BAR. Så er spørgsmålet hvor han kan finde et sæde, men det er selvfølgelig alt for tidligt at spekulere i. Ét eller to andre teams med base i England kunne være mulige emner.

PDL  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk