Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
21.11.2000
 Mazzacane til Arrows?
 
12.11.2000
 Stepney ved at forlade Ferrari?
 

Hop til top21.11.2000

Mazzacane til Arrows?

De sidste brikker skal falde på plads, og da PSN har trukket følehornene til sig hos Minardi, kan Gaston Mazzacane være nødsaget til at finde på andre alternativer. Han har jo som bekendt yderligere tre teams på hånden hvor han og især hans penge er velkomne.

Et af de team der eventuelt kan melde sig er Arrows. Her forhandles der stadig med Pedro de la Rosa og Jos Verstappen, men meget tyder på at de to nuværende kørere fortsætter i yderligere en sæson. Rent sportsligt vil det for Arrows være et stort tilbageskridt hvis Mazzacane får det ene sæde – men det skal allerhøjst være for at sikre sig en masse penge.

17. november 2000 - Mazzacane ikke i fare

BB  


 

Hop til top12.11.2000

Stepney ved at forlade Ferrari?

Det ser ud til at Ferraris chefmekaniker, briten Nigel Stepney, er klar til at forlade de nykronede mestre til fordel for det andet fabriksteam i Formel 1, Jaguar.

Stepney blev verdensberømt da han blev kørt ned af Michael Schumacher under det spanske grand prix i Barcelona og måtte stå udenfor et kort stykke tid inden han igen vendte tilbage i fuld vigør. Nu står Jaguar imidlertid på spring til at sikre sig Stepney i deres styrkelse af teamet. Det ventes at Stepney vil komme til at få en fremtrædende plads i teamets kommende struktur.

Chefmekanikeren kom til Ferrari i 1993, og nu tyder meget på at den tidligere Benetton og Lotus mand måske vil skifte team. Dertil kommer at Stepney kan arbejde i England, og en lønforhøjelse kan også få ham til at gå fra Ferrari.

En afgørelse ventes inden for de kommende dage - ingen af parterne har kommenteret rygterne.

BB  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk