Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
12.7.2003
 Jacques Villeneuve i klemme?
 
22.7.2002
 Hvem skal køre hos BAR?
 

Hop til top12.7.2003

Jacques Villeneuve i klemme?

Jacques Villeneuves fremtid hos BAR er sandsynligvis slut efter denne sæson, men hvad så? Hvor skal han så køre? Måske ser fremtiden ikke umiddelbart så lys ud.

Rundt omkring tales der bag kulisserne om hvem der skal køre hvor osv. En af de kørere der tales meget om er Jacques Villeneuve. BAR har tidligere tilkendegivet at JV er for dyr for dem. Han kan muligvis for lov til at blive såfremt han vil acceptere en ganske væsentlig lønnedgang. Hvor stor denne lønnedgang så måtte blive kan man altid diskutere. Men den tidligere verdensmester mener sikkert at han absolut stadig er en del penge værd.

Så er problemet hvor skal JV tage hen hvis ikke en kontrakt kommer i stand med BAR. Renault har været mange steder, men spørgsmålet er om Flavio Briatore i virkeligheden vil erstatte en af sine to kørere med JV. En som også har lidt at skulle have sagt i den forbindelse er JV's manager, Craig Pollock. Han har et team kørende i USA i CCWS. Men om teamet kan og vil ofre de penge som JV skal have for at køre der, er yderst tvivlsomt. De største penge er stadig i Formel 1. Så hvis ikke JV får en kontrakt hos et andet team, kan han blive nødt til at acceptere en kraftig lønnedgang hos BAR, evt. suppleret med en bonus afhængig af resultatet af hver enkelt løb.

PDL  


 

Hop til top22.7.2002

Hvem skal køre hos BAR?

Silly Season er i fulde omdrejninger for øjeblikket. Hvem skal køre hvor? Lige nu er der gang i forhandlingerne alle steder - også hos BAR.

BAR vil tilsyneladende lave en enkelt ændring i deres kørersammensætning. Jacques Villeneuve har meddelt at han bliver efter at han sagde forleden, at der ikke var nogen grund til at skifte. Men det andet sæde som Olivier Panis i øjeblikket besidder, er måske ikke så sikkert. Han forhandler i øjeblikket om forlængelse af kontrakten, men spørgsmålet er om han forsætter hos BAR. En ung englænder er nemlig tæt på at lave kontrakt med BAR. Jenson Button menes at overtage sædet i stedet for Panis.

Det giver lige pludselig en sammenhæng med Buttons udtalelser om at han havde sikret sig en kontrakt med et team, men ville ikke sige noget som helst andet. Det ligner et taktisk spil. Det har ikke været særligt omtalt fordi BAR sikkert ikke vil skabe for meget røre op til det franske Grand Prix. Panis er som bekendt franskmand. Men hvad så med Panis hvis det er rigtigt at Button skal erstatte ham? Panis er såmænd allerede sat i forbindelse med Toyota. Toyota har valgt at være meget lukkede omkring deres kontraktforhandlinger. Man har kun ladet antyde at McNish ikke skal være sikker på sit sæde. Toyota har til gengæld sagt at man kort efter belgiske Grand Prix - køres d. 1. september - vil bekræfte eller afkræfte diverse rygter mht. kørerne.

Det ventes at BAR i denne uge, måske allerede i morgen vil offentliggøre hvem der kører i teamet næste år. Så måske får vi en kørersammensætning der hedder Villeneuve - Button. Den gamle og den unge.

PDL  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk