Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
7.8.2003
 Alex Wurz til BAR?
 
12.7.2003
 Jacques Villeneuve i klemme?
 

Hop til top7.8.2003

Alex Wurz til BAR?

David Richards har bekræftet den seneste tids forlydender om at man har ført samtaler med Alex Wurz, testkører hos McLaren.

Alex Wurz i én BAR racer i 2004? Det kan måske blive resultatet af de forhandlinger der føres i øjeblikket. BAR chefen David Richards bekræfter at man har haft flere samtaler og forhandlinger med Alex Wurz, som i øjeblikket er testkører hos McLaren. Der er flere årsager til at man taler med Alex Wurz. Den ene giver næsten sig selv. Jacques Villeneuve er stillet i udsigt at hvis han ønsker at blive hos BAR, så skal han acceptere en ganske stor lønnedgang. Disse forhandlinger er i gang i øjeblikket. Opnås der ikke enig med Jacques Villeneuve, skal der findes en anden kører til sædet.

En anden årsag til at man taler med netop Wurz, er at han tidligere har arbejdet sammen David Richards hos Benetton. David Richards siger bl.a. følgende om Alex Wurz:

"Alex og jeg arbejde sammen hos Benetton, jeg har stor respekt for ham. Jeg mener at han er en meget intelligent og voksen kører, og han vil ganske givet være et godt tilskud til teamet. Men lad det være sagt med det samme, vi har ikke travlt med at nå en afgørelse nu og her. Der bliver ikke taget en beslutning lige med det samme."

En af de nærmeste konkurrenter til det eventuelt ledige sæde efter Villeneuve, er teamets egen testkører, Takuma Sato. Der er dog tilsyneladende ikke komplet enighed om at give ham et sæde endnu. Der kan være gået politik i det også. Honda har visse ting at skulle have sagt også i den forbindelse.

PDL  


 

Hop til top12.7.2003

Jacques Villeneuve i klemme?

Jacques Villeneuves fremtid hos BAR er sandsynligvis slut efter denne sæson, men hvad så? Hvor skal han så køre? Måske ser fremtiden ikke umiddelbart så lys ud.

Rundt omkring tales der bag kulisserne om hvem der skal køre hvor osv. En af de kørere der tales meget om er Jacques Villeneuve. BAR har tidligere tilkendegivet at JV er for dyr for dem. Han kan muligvis for lov til at blive såfremt han vil acceptere en ganske væsentlig lønnedgang. Hvor stor denne lønnedgang så måtte blive kan man altid diskutere. Men den tidligere verdensmester mener sikkert at han absolut stadig er en del penge værd.

Så er problemet hvor skal JV tage hen hvis ikke en kontrakt kommer i stand med BAR. Renault har været mange steder, men spørgsmålet er om Flavio Briatore i virkeligheden vil erstatte en af sine to kørere med JV. En som også har lidt at skulle have sagt i den forbindelse er JV's manager, Craig Pollock. Han har et team kørende i USA i CCWS. Men om teamet kan og vil ofre de penge som JV skal have for at køre der, er yderst tvivlsomt. De største penge er stadig i Formel 1. Så hvis ikke JV får en kontrakt hos et andet team, kan han blive nødt til at acceptere en kraftig lønnedgang hos BAR, evt. suppleret med en bonus afhængig af resultatet af hver enkelt løb.

PDL  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk