Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
30.9.2003
 Ejerskifte på vej hos Minardi?
 
7.8.2003
 Alex Wurz til BAR?
 

Hop til top30.9.2003

Ejerskifte på vej hos Minardi?

Et muligt ejerskifte er på vej hos Minardi. I hvert fald var Giancarlo Minardi ikke tilstede ved det amerikanske Grand Prix. Det forlyder at han har forhandlet med en gruppe investorer.

Ifølge den italienske avis "Gazzetta dello Sport" er en gruppe investorer på vej til at overtage Minardi teamet. Minardi er i dag ejet af primært teamchefen Paul Stoddart og Bernie Ecclestone. Dog har den tidligere teamchef og ejer, Giancarlo Minardi, stadig en lille del af ejerskabet og har også noget at skulle have sagt ved et evt. salg. Det er sikkert en del af den eller de kontrakter der er lavet ved salget af Minardi i sin tid til Paul Stoddart, og videre til Bernie Ecclestone.

Ifølge avisen er det en gruppe rige forretningsmænd fra den nordlige del af Italien som er interesserede i at overtage i hvert fald Paul Stoddarts andel og muligvis også Bernie Ecclestones andele. Avisen som anses for at have gode og troværdige kilder i Formel 1 verdenen, skriver også at Minardi ligger i forhandlinger med Toyota om en motorleverance til næste år. Kan disse motorer mon proppes i de tidligere Arrows biler? De næste uger vil vise om at det er et rygte eller om "Gazzetta dello Sport" igen er ude med en af deres store nyheder.

PDL  


 

Hop til top7.8.2003

Alex Wurz til BAR?

David Richards har bekræftet den seneste tids forlydender om at man har ført samtaler med Alex Wurz, testkører hos McLaren.

Alex Wurz i én BAR racer i 2004? Det kan måske blive resultatet af de forhandlinger der føres i øjeblikket. BAR chefen David Richards bekræfter at man har haft flere samtaler og forhandlinger med Alex Wurz, som i øjeblikket er testkører hos McLaren. Der er flere årsager til at man taler med Alex Wurz. Den ene giver næsten sig selv. Jacques Villeneuve er stillet i udsigt at hvis han ønsker at blive hos BAR, så skal han acceptere en ganske stor lønnedgang. Disse forhandlinger er i gang i øjeblikket. Opnås der ikke enig med Jacques Villeneuve, skal der findes en anden kører til sædet.

En anden årsag til at man taler med netop Wurz, er at han tidligere har arbejdet sammen David Richards hos Benetton. David Richards siger bl.a. følgende om Alex Wurz:

"Alex og jeg arbejde sammen hos Benetton, jeg har stor respekt for ham. Jeg mener at han er en meget intelligent og voksen kører, og han vil ganske givet være et godt tilskud til teamet. Men lad det være sagt med det samme, vi har ikke travlt med at nå en afgørelse nu og her. Der bliver ikke taget en beslutning lige med det samme."

En af de nærmeste konkurrenter til det eventuelt ledige sæde efter Villeneuve, er teamets egen testkører, Takuma Sato. Der er dog tilsyneladende ikke komplet enighed om at give ham et sæde endnu. Der kan være gået politik i det også. Honda har visse ting at skulle have sagt også i den forbindelse.

PDL  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk