Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
14.10.2003
 Canadas Grand Prix måske alligevel reddet
 
30.9.2003
 Ejerskifte på vej hos Minardi?
 

Hop til top14.10.2003

Canadas Grand Prix måske alligevel reddet

Ifølge forlydender fra Formel 1 verdenen er der måske stadig en svag mulighed for at det canadiske GP alligevel ikke bliver slettet af kalenderen.

Det canadiske GP på kalenderen i 2004 alligevel? Måske, måske ikke. Ifølge forlydender eller rygter om man vil, arbejder Bernie Ecclestone på alligevel at få Grand Prixet med i 2004. Grand Prixet blev oprindeligt slettet fordi den canadiske regering har forbudt tobaksreklamer. Det forlyder at Bernie Ecclestone har kontaktet FIA høvdingen Max Mosley for at få udsat offentliggørelsen af 2004 kalenderen med nogle få uger.

Får Bernie Ecclestone held af denne tilsyneladende kovending i sagen om det canadiske GP, vil der næste år være 18 GP'er på kalenderen. Nye i 2004 er Bahrain og Kina, samt at det belgiske GP vender tilbage efter at et tobaksreklameforbud i Belgien, er blevet ophævet. Ud går som tidligere annonceret det østrigske GP, og måske det canadiske. Har rygterne eller forlydender hold i virkeligheden, kan det dog godt ende med 18 GP'er næste år.

PDL  


 

Hop til top30.9.2003

Ejerskifte på vej hos Minardi?

Et muligt ejerskifte er på vej hos Minardi. I hvert fald var Giancarlo Minardi ikke tilstede ved det amerikanske Grand Prix. Det forlyder at han har forhandlet med en gruppe investorer.

Ifølge den italienske avis "Gazzetta dello Sport" er en gruppe investorer på vej til at overtage Minardi teamet. Minardi er i dag ejet af primært teamchefen Paul Stoddart og Bernie Ecclestone. Dog har den tidligere teamchef og ejer, Giancarlo Minardi, stadig en lille del af ejerskabet og har også noget at skulle have sagt ved et evt. salg. Det er sikkert en del af den eller de kontrakter der er lavet ved salget af Minardi i sin tid til Paul Stoddart, og videre til Bernie Ecclestone.

Ifølge avisen er det en gruppe rige forretningsmænd fra den nordlige del af Italien som er interesserede i at overtage i hvert fald Paul Stoddarts andel og muligvis også Bernie Ecclestones andele. Avisen som anses for at have gode og troværdige kilder i Formel 1 verdenen, skriver også at Minardi ligger i forhandlinger med Toyota om en motorleverance til næste år. Kan disse motorer mon proppes i de tidligere Arrows biler? De næste uger vil vise om at det er et rygte eller om "Gazzetta dello Sport" igen er ude med en af deres store nyheder.

PDL  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk