Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
4.11.2003
 Mark Webber glad for Williams rygter
 
14.10.2003
 Canadas Grand Prix måske alligevel reddet
 

Hop til top4.11.2003

Mark Webber glad for Williams rygter

Mark Webber som gør det godt hos Jaguar, er blevet sat i forbindelse med Williams teamet. Men det sker kun hvis en masse hvisser går op i en højere enhed.

Flere steder spekuleres der i at få anbragt Mark Webber hos Williams når Montoya ikke vil være at finde i teamet mere. Mark Webber forholder sig dog til rygterne med et smil om munden - vel vidende at det også kan forstås som et skulderklap for hans hidtil ret gode indsats i Formel 1.

Mark Webber:
"Hvis man tænker på hvad de har præsteret i år, og de så tænker på at putte én i en af deres biler, ja så er det jo godt nyt. Man ved dog aldrig hvad som sker, så i øjeblikket er min fokusering på Jaguar."

Efter Mark Webbers mening er der kun et andet team som kan komme på højde med hvad Williams står for, og hvad Frank Williams i det hele taget har fået bygget op - det er Ferrari. Mark Webber siger at hvis man skal følge sine følelser så må det være det næste skridt, og tilføjer, at selv om man har en langtidskontrakt, så skal man som topkører være i stand til at "aldrig sige aldrig" hvis det helt rigtige tilbud kommer fra et andet topteam. Men som han siger ovenstående - hans fokusering er hos Jaguar.

PDL  


 

Hop til top14.10.2003

Canadas Grand Prix måske alligevel reddet

Ifølge forlydender fra Formel 1 verdenen er der måske stadig en svag mulighed for at det canadiske GP alligevel ikke bliver slettet af kalenderen.

Det canadiske GP på kalenderen i 2004 alligevel? Måske, måske ikke. Ifølge forlydender eller rygter om man vil, arbejder Bernie Ecclestone på alligevel at få Grand Prixet med i 2004. Grand Prixet blev oprindeligt slettet fordi den canadiske regering har forbudt tobaksreklamer. Det forlyder at Bernie Ecclestone har kontaktet FIA høvdingen Max Mosley for at få udsat offentliggørelsen af 2004 kalenderen med nogle få uger.

Får Bernie Ecclestone held af denne tilsyneladende kovending i sagen om det canadiske GP, vil der næste år være 18 GP'er på kalenderen. Nye i 2004 er Bahrain og Kina, samt at det belgiske GP vender tilbage efter at et tobaksreklameforbud i Belgien, er blevet ophævet. Ud går som tidligere annonceret det østrigske GP, og måske det canadiske. Har rygterne eller forlydender hold i virkeligheden, kan det dog godt ende med 18 GP'er næste år.

PDL  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk