Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
22.7.2002
 Hvem skal køre hos BAR?
 
8.7.2002
 Castroneves ikke til McLaren
 

Hop til top22.7.2002

Hvem skal køre hos BAR?

Silly Season er i fulde omdrejninger for øjeblikket. Hvem skal køre hvor? Lige nu er der gang i forhandlingerne alle steder - også hos BAR.

BAR vil tilsyneladende lave en enkelt ændring i deres kørersammensætning. Jacques Villeneuve har meddelt at han bliver efter at han sagde forleden, at der ikke var nogen grund til at skifte. Men det andet sæde som Olivier Panis i øjeblikket besidder, er måske ikke så sikkert. Han forhandler i øjeblikket om forlængelse af kontrakten, men spørgsmålet er om han forsætter hos BAR. En ung englænder er nemlig tæt på at lave kontrakt med BAR. Jenson Button menes at overtage sædet i stedet for Panis.

Det giver lige pludselig en sammenhæng med Buttons udtalelser om at han havde sikret sig en kontrakt med et team, men ville ikke sige noget som helst andet. Det ligner et taktisk spil. Det har ikke været særligt omtalt fordi BAR sikkert ikke vil skabe for meget røre op til det franske Grand Prix. Panis er som bekendt franskmand. Men hvad så med Panis hvis det er rigtigt at Button skal erstatte ham? Panis er såmænd allerede sat i forbindelse med Toyota. Toyota har valgt at være meget lukkede omkring deres kontraktforhandlinger. Man har kun ladet antyde at McNish ikke skal være sikker på sit sæde. Toyota har til gengæld sagt at man kort efter belgiske Grand Prix - køres d. 1. september - vil bekræfte eller afkræfte diverse rygter mht. kørerne.

Det ventes at BAR i denne uge, måske allerede i morgen vil offentliggøre hvem der kører i teamet næste år. Så måske får vi en kørersammensætning der hedder Villeneuve - Button. Den gamle og den unge.

PDL  


 

Hop til top8.7.2002

Castroneves ikke til McLaren

Der er godt gang i rygterne i øjeblikket, hvem der skal køre hvor og hvorfor og sammen med hvem. Et af de mere fantasifulde rygter, har gået på at Helio Castroneves, der kører for Penske i IRL, skal overtage David Coulthards plads hos McLaren.

"Jeg kunne finde på en del morsomme svar til det rygter", siger McLaren bossen Ron Dennis, "men sandheden er, at jeg ikke engang aner, hvordan mandens navn staves". På trods af alle rygterne formodes det dog, i de mere seriøse dele af motorsportspressen, at Coulthard bliver ved McLaren i '03.

Der har også været rygter om teamets testkører, Alexander Wurz, der vist gerne vil tilbage og køre løb. Han er på det seneste blevet sat i forbindelse med Toyota, hvor Allan McNishs sæde skulle være ret usikkert.

MMT  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk