Pitsladder


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
17.7.2012
 Hamilton og McLaren - forsætter samarbejdet?
 
15.7.2012
 Lotus på vej tilbage til toppen
 

Hop til top17.7.2012

Hamilton og McLaren - forsætter samarbejdet?

Formel 1 stjernen og tidligere verdensmester, Lewis Hamilton, har i en lang årrække været tilknyttet McLaren.
Nu er det sådan at hans kontrakt udløber ved årets afslutning og det giver gang i spekulationerne. Forsætter han hos teamet der har givet ham hans raceropdragelse, eller finder han nye græsgange?

Lige siden Lewis Hamilton var 13 år gammel har han været tilknyttet McLaren på en eller anden måde. Han er nærmest at betragte som et familiemedlem i den henseende, for det er det halve af hans liv han har været hos McLarens beskyttende vinger.

Ved udgangen af året udløber hans nuværende kontrakt med teamet, og det giver selvfølgelig allerede nu spekulationer hist og her om hvorvidt han forsætter hos teamet. Den indeværende sæson har ikke været alt for god for hverken team eller nogen af kørerne og der kæmpes om at komme tilbage på niveau.


(Foto: McLaren Media)

Selv siger Lewis Hamilton at det ikke er øjeblikket han tænker så meget på, for selvom tingene ikke lykkes alt for godt i øjeblikket, så har de seneste godt 13 år hos McLaren budt på mange store øjeblikke.

Han erkender at det er et svært valg at træffe denne gang. Men han vælger at se hele sin og teamets situation over et stort perspektiv, og altså ikke kun den nuværende situation. Han siger også at pausen i Formel 1 som kommer efter det ungarske Grand Prix, blandt andet skal bruges på at tænke tingene igennem og sandsynligvis også starte kontraktforhandlinger op.


(Foto: McLaren Media)

Men hvad er alternativet? Et topteam med en ledig plads. Men hvor? Der var for så vidt en ledig plads hos Red Bull Racing, men da Mark Webber forlængede sin aftale med teamet, var den mulighed væk. Og så er der nogen biler der altid har kørt i rødt. Er eller bliver der en plads ledig og er interessen der begge veje? Sandsynligvis ikke.

Man kan næsten konkludere at Lewis Hamilton forsætter hos McLaren og hvorfor ikke? Han og teamet kender hinanden bedre end nogen andre. Der er ingen ledige aktuelle pladser endnu, så valget kan vil ikke være svært?

PDL  


 

Hop til top15.7.2012

Lotus på vej tilbage til toppen

Det er i hvert fald sådan at den tekniske direktør for Lotus teamet, James Allison, gerne vil have at Lotus skal ses i den kommende tid.
Teamet medbringer en række opdateringer til det tyske Formel 1 Grand Prix. James Allison håber på masser af varme i den kommende weekend hvor det tyske Grand Prix køres.

Podieplacering(er) er målet for Lotus og især teamets tekniske direktør, James Allison. For til det tyske Formel 1 Grand Prix i den kommende weekend, skal der testes nye opdateringer, hvilket jo meget naturligt sker først og fremmest i fredagens frie træninger.

Bliver det varmt så glæder James Allison sig rigtig meget, faktisk er det sådan at det er det han håber på, og så kan man så gætte lidt nærmere på hvilken type af opdateringer som Lotus blandt andet medbringer.


Kan Kimi Räikkönen og Romain Grosjean drille de andre teams i weekenden?
(Foto: Lotus-F1-team-LAT)

Kimi Räikkönen siger blandt andet at Lotus endelig er klar til at kæmpe med om podieplaceringer, så der må være en vis form for begrundet håb om at de nye opdateringer virkelig virker. Teamet ligger da også godt til i teamkonkurrencen hvor man efter Grand Prixet på Silverstone har overhalet McLaren teamet omend det kun er med 2 points. Men man kigger mere op end ned og der er pt. kun 8 points op til Ferrari teamet.

Også han håber på varmt vejr. Han mener at Lotus bilen fungerer bedst i varmt vejr og på baner der ikke er alt for hårde ved dækkene.

PDL  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk