Jean Alesi

Kører infoTeamsGrand Prix 
 
 
NationalitetFransk
FamilieForlovet med Kumiko
SportSki, golf, tennis & Vandski
Højde170
Vægt73.5
Fødselsdato11.06.1964 
Baggrund
(januar 2002)

Jean Alesi sluttede Formel 1-karrieren hos Jordan, efter at være startet 2001-sæsonen hos Prost. Det blev ikke den store oplevelse og Alesi fik aldrig et flot farvel. Som Formel 1-kører fik Alesi aldrig en vinderbil, men hans navn vil blive husket især på grund af hans person.

Han fortsætter i 2002 med at køre race - det bliver dog i DTM for Mercedes.

(mar. 2000)

Jean Alesi tager hul på en ny og spændende sæson sammen med Prost. Jean Alesi var nemlig blevet træt af at opholde sig i Sauber som ikke har rykket sig meget op fra midten af feltet siden de startede i Formel 1.

Jean Alesi er en meget tempramentfuld herre hvilket vi faktisk altid ser eksempler på et par gange eller tre i løbet af sæsonen. Desuden er han en glimrende kører og en af de bedste til at overhale i hele Formel 1 feltet.

Men Jean Alesi er også en meget humørpræget kører. Hvis det går dårligt kan man tit finde han slåssende med Arrows og Minardi i kvalifikation op til et Grand Prix. Men omvendt kan han også kører glimrende løb og få gode placeringer på gridden.

Hans nye samarbejde med Prost, gør ham næsten stensikker ny førstekører, da den anden nye kører i teamet, Nick Heidfeld er tysker og Jean Alesi er fra Frankrig ligesom holdets ejer Alain Prost.

Med 167 Grand Prix løb bag sig er Jean Alesi den mest erfarne kører i Formel 1 feltet i år.
(PH)
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk