Johnny Herbert

Kører infoTeamsGrand Prix 
 
 
NationalitetEngelsk
FamilieGift med Becky, 2 døtre - Chloe og Aimelia
HobbyFiskeri
SportGolf, squash
Højde167
Vægt65.5
wwwhttp://www.johnnyherbert.co.uk/ Eksternt link
Fødselsdato25.06.1964 
Baggrund
(okt. 2000)

Johnny Herbert forlader Formel 1, da der ikke bliver plads til ham. Han har blandt andet sagt nej tak til at blive testkører for Williams. I stedet forsøger han at finde en plads i CART-serien, men hans kommende arbejdsgiver kendes endnu ikke.

(maj 2000)

Johnny Herbert genvandt i 1999 sin selvtillid. Første halvdel af sæsonen fuldførte Herbert kun løbet i Canada, men scorede trods alle besværligheder 2 points. Ellers tegnede situationen sig dystert, og snakken gik om et snarligt exit fra Formel-1.
På Nürburgring scorede han holdets første og hidtil eneste sejr. En helt fortjent opmuntring efter det sure slid, men måske lidt synd for holdkammeraten Rubens Barrichello.

Hen imod sæsonens afslutning blev Johnny Herbert bedre og bedre, ligesom han har gjort det godt i vinterens testkørsler, især sammenlignet med sin nye holdkammerat Eddie Irvine.

Før det blev kendt, at Irvine skulle køre for Jaguar i 2000, havde Herbert kaldt nordireren for en “hjernedød idiot”, men da Herbert begår sig klart bedre i offentligheden end sin nye holdkammerat, var han første officielle kommentar: "Eddie er OK. Han har det med at være utrolig arrogant, men sådan er han, og man må acceptere ham som han er."

Samarbejdet ser ud til at fungere udmærket, men starten af sæsonen har ikke været bedre end sidste år. Det er først nu, at begge Jaguar bilerne er begyndt at vise noget af den styrke, som de havde i anden halvdel af sidste sæson. Herbert er begyndt at komme tæt på målstregen, og havde med lidt held fået point på Nürburgring. Men er han ved at nå aldersgrænsen? Han er afgjort en der kæmper for teamet, men er det nok? Måske vil et godt resultat eller to for hans eget vedkommende, forlænge livet i F1 for ham.

(PDL)

Læs mere:
- Herbert og heldet (artikel 2000)
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk