Pitsladder


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
3.5.2004
 Williams mangler hestekræfter
 
28.4.2004
 Bernie siger undskyld - til Jenson Button
 

Hop til top3.5.2004

Williams mangler hestekræfter

Williams teamet er ikke tilfredse, bilen har flere forskellige mangler. En af de steder der mangler noget er hestekræfter, og teamet indrømmer det selv.

Efter det seneste Grand Prix på Imola, hvor Montoya kørte ind på en tredjeplads, er der kommet flere udtalelser frem om at Williams raceren har flere mangler, et af dem er hestekræfter. BMW motoren som ellers har ry for at være en af de kraftigste, mangler tilsyneladende hestekræfter. Det er i hvert fald hvad bl.a. Montoya har udtalt. Og for en gangs skyld er Sir Frank Williams enig med sine kørere, i dette tilfælde Montoya.

Montoya:
"Vi kan være hurtige ind i mellem, men alt i alt er vi det ikke. Vi mangler hestekræfter og downforce. Selv BAR har overhalet os nu, vi skal hurtigst muligt slå tilbage igen."

Det er med hentydning til at BAR bilerne, især hvad Jenson Button gjorde ved Williams bilerne på Imola. Sato er heller ikke nogen langsom herre, bare se hvad de to BAR piloter har præsteret ved de seneste tests.

Frank Williams er på linie med Montoya og har udtalt at hullet til BAR bilerne på Imola generelt var alt for stort, men at det vil man reagere på. Det får teamet så lejlighed til allerede i weekenden på Circuit de Catalunya udenfor Barcelona.

PDL  


 

Hop til top28.4.2004

Bernie siger undskyld - til Jenson Button

Bernie Ecclestone er måske en meget udskældt mand på mange områder, men der er i hvert fald der vil tage hatten af for ham.

En af Formel 1 verdenens mest indflydelsesrige og også udskældte personer er Bernie Ecclestone. Man kan kritisere ham for meget, men der er i hvert fald en ting man ikke kan udsætte på ham. Han er ikke bange for at sige undskyld.

I sidste sæson var han lidt ude med riven efter Jenson Button fordi Button ikke rigtig fik noget ud af sit talent. Det var faktisk lige før at Bernie Ecclestone var ved at sige at Jenson Button ikke hørte til i Formel 1. Da David Richards før sidste sæson hyrede Jenson Button, skulle Bernie Ecclestone have sagt til David Richards at han på det kraftigste ville fraråde ham at hyre Jenson Button.

Bernie Ecclestone, har det senere vist sig, tog grueligt fejl. Nu har Jenson Button endelig fået en bil hvor han virkelig kan vise sit værd. Nu har Bernie Ecclestone sandelig opsøgt Jenson Button og har sagt undskyld og beklaget sine udtalelser.

"Jeg har sagt undskyld til ham. Jeg troede ikke at han kunne klare opgaven. Nu er jeg om muligt mere glad end hans egen far er."

PDL  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk