Pitsladder


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
4.5.2004
 Flere penge til teamene
  "Forvent ikke nogen mirakler" - siger Ralf Schumacher
 
3.5.2004
 Williams mangler hestekræfter
 

Hop til top4.5.2004

Flere penge til teamene

Tirsdag mødtes FIA bosserne med teamcheferne i Monaco. Max Mosley skulle overbevise teamcheferne om at de bør følge hans forslag til nye reglementsændringer.

Max Mosley ser selvfølgeligt helst at Formel 1 forbliver under FIAs vinger. En ny Concorde aftale skal laves på sigt, men inden da skal der gøres noget forarbejde som skal for især fabriksteamene til ikke at få sat yderligere gang i GPWC som vil starte alternativt såfremt en ny Concorde aftale ikke kan laves.

Ved mødet tirsdag forelagde Max Mosley så sine forslag og synspunkter. Men nok så interessant, er det at der ifølge unavngivne personer tæt på begivenhederne også er kommet et tilbud fra Bernie Ecclestone som jo har store interesser i mediedelen af Formel 1 cirkuset. Tilbuddet som han er kommet frem, skulle angiveligt lyde på at han og/eller SLEC vil fordoble andelen af tv-pengene til alle teams. Nærmere enkeltheder er der i skrivende stund endnu ikke kommet frem. Det kunne ligne et samarbejde mellem FIA og SLEC - læs: Max Mosley og Bernie Ecclestone - for at bevare Formel 1 under FIA regi som vi kender det i dag.

PDL  


Hop til top
"Forvent ikke nogen mirakler" - siger Ralf Schumacher

Ralf Schumacher advarer mod at sætte forventningerne for højt til Williams teamet forud for det spanske GP. Det bliver højst til en podieplads, ikke mere.

Der hersker en form for skuffelse i Williams teamet. Forventningerne til sæsonen er endnu ikke blevet indfriet. Og ifølge Ralf Schumacher kommer der heller ikke noget stort resultat i Spanien i weekenden.
"Vi kan komme på podiet" siger Ralf Schumacher. Montoya er heller ikke den store optimist. Han har allerede beklaget sig over mangel på motorkraft. Desuden er banen ikke hans favorit.
"Det er ikke min favoritbane, den passer ikke til min kørestil."

BAR står på spring til at vinde en sejr, måske allerede i denne sæson. Alligevel prøver teamets tekniske direktør, Geoff Willis, at nedtone begejstringen.
"Vi har endnu ikke de erfaringer som et topteam har. Vi vil stadig kunne lave fejl som ingen af topteamene vil lave."

Fisichella, køreren med det evige talent, er på jagt efter et sæde i et topteam. I øjeblikket er chancerne størst hos Williams. Ved det seneste løb kørte han i en periode lige op med Kimi Raikkonen. Alligevel ser han sig ikke som det mest aktuelle navn på den liste som Frank Williams har et eller andet sted. Men håbet er der og han ved også godt at et godt løb for hans vedkommende ikke er nok til at overbevise den benhårde Williams chef.

Og så har Bernie Ecclestone været på vej til at miste en stor del af sin formue. En smart kvinde havde på finurlig vis fået kopieret identiteten på Bernie Ecclestones kone, Slavica, til hendes bankkonti. Men en vågen bankansat opdagede svindlen og fik stoppet en pengeoverførsel til en anden bank i sidste øjeblik. Der er ikke kommet oplysninger frem om det lykkedes at overføre penge.

Jacques Villeneuve tilbage i Formel 1? Ja, det er måske muligt. I hvert fald er rygterne om hans eventuelle tilbagekomst taget til i den senere tid. Flere unavngivne personer tæt på både på JV og Williams teamet antager at det er meget sandsynligt at JV er at finde hos Williams teamet næste år. Men lad os nu se. Silly Season starter da også tidligere og tidligere hvert år. Faktisk bragte den tyske tv station, RTL, i aften en mindre reportage om JV og hans eventuelle tilbagekomst til teamet som bragte ham ind i Formel 1.

PDL  


 

Hop til top3.5.2004

Williams mangler hestekræfter

Williams teamet er ikke tilfredse, bilen har flere forskellige mangler. En af de steder der mangler noget er hestekræfter, og teamet indrømmer det selv.

Efter det seneste Grand Prix på Imola, hvor Montoya kørte ind på en tredjeplads, er der kommet flere udtalelser frem om at Williams raceren har flere mangler, et af dem er hestekræfter. BMW motoren som ellers har ry for at være en af de kraftigste, mangler tilsyneladende hestekræfter. Det er i hvert fald hvad bl.a. Montoya har udtalt. Og for en gangs skyld er Sir Frank Williams enig med sine kørere, i dette tilfælde Montoya.

Montoya:
"Vi kan være hurtige ind i mellem, men alt i alt er vi det ikke. Vi mangler hestekræfter og downforce. Selv BAR har overhalet os nu, vi skal hurtigst muligt slå tilbage igen."

Det er med hentydning til at BAR bilerne, især hvad Jenson Button gjorde ved Williams bilerne på Imola. Sato er heller ikke nogen langsom herre, bare se hvad de to BAR piloter har præsteret ved de seneste tests.

Frank Williams er på linie med Montoya og har udtalt at hullet til BAR bilerne på Imola generelt var alt for stort, men at det vil man reagere på. Det får teamet så lejlighed til allerede i weekenden på Circuit de Catalunya udenfor Barcelona.

PDL  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk