Pitsladder


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
14.7.2010
 M. Schumacher - har han stadig en fremtid i Formel 1?
 
12.7.2010
 Lotus Racing ekspanderer økonomien
 

Hop til top14.7.2010

M. Schumacher - har han stadig en fremtid i Formel 1?

Michael Schumacher har ikke haft den bedste tilbagekomst til motorsportens kongeklasse. I takt med at topresultaterne udebliver, stiger kritikken af den tidligere mester. Nu blander Sir Jackie Stewart og Bernie Ecclestone sig i koret.

Det har ikke været nogen speciel nem sæson hidtil for den tidligere mangefoldige verdensmester Michael Schumacher. Endnu har han ikke noget nogen topresultater omend han dog har kørt sig til en del points. Og så er det vel ikke unaturligt at kritikken af ham stiger. Nu begynder de store personligheder også at blande sig i koret af kritikere.


Smilet er der men M. Schumacher er efter teamkollegaen
(Foto: Mercedes GP)

Eksempelvis så mener Sir Jackie Stewart at Michael Schumacher bør trække sig tilbage efter at sæsonfinalen i november er kørt. Michael Schumacher har alvorlige problemer med i det hele taget at følge med teamkollega Nico Rosberg og som Sir Jackie Stewart udtrykker det:

"Han kan ikke engang følge med Nico Rosberg, som er hurtigere men som endnu ikke har vundet et Grand Prix."

"Jeg ville personligt have foretrukket at Michael Schumacher ikke kom tilbage. Han skulle derimod have forsat et år eller to mere hos Ferrari og så helt være stoppet. Hvorfor kom han tilbage? Han har vundet alt og kan kun tabe."

"Nu er han i en yderst vanskelig situation hvor han må leve med en masse kritik. Spørgsmålet er om han vil tage et år mere, hvad siger hans hjerte? Svaret får vi i marts måned næste år."

Bernie Ecclestone er for så vidt enig med Sir Jackie Stewart, men udtrykker det noget kortere:

"Hvis han ikke præsterer, tvivler jeg på at han forsætter. Han virker dog topmotiveret, i form og har stadig sit store talent. Bilen virker dog ikke til at være på det niveau som Michael Schumacher ønsker den skal være."

Michael Schumacher svarede allerede i sidste uge på den daværende fremkomne kritik ved at sige at han har kontrakt med Mercedes til og med 2012 og at han agter at opfylde den. Michael Schumacher sagde dog også at han personligt ikke selv kan nå at vinde mesterskabet i år, og han i stedet allerede nu så småt har rettet fokus på næste sæson. Det er så op til Mercedes at lave bilen der kan vinde.

PDL  


 

Hop til top12.7.2010

Lotus Racing ekspanderer økonomien

Lotus Racing føler sig så etableret i Formel 1 efter mærkets tilbagekomst, at jagten på yderligere etablering er gået i fuld gang. I løbet af de seneste par uger, har begge Grand Prix kørerne forlænget deres kontrakter. Nu kommer den økonomiske side af siden.

Lotus Racing vel være med også højere oppe ad ranglisten i Formel 1. Til den ret kræves der mange ingredienser. Først og fremmest skal man have en bil, og det er noget som teamet i den grad arbejder med, for det er vel ikke sjovt at befinde sig i den nederste del af feltet.

Kørernes kontrakter er også forhandlet på plads for i det mindste 2011 sæsonen, men der kræves også kapital for at få tingene gennemført. Den næste ingrediens i den store ret, er sponsorkroner. Og i forbindelse med det engelske Grand Prix, kunne Lotus Racing præsenterer 2 nye sponsorer.

Den ene af sponsorerne skal bidrage til teamet med IT udstyr af vidt forskellig slags. Det er det store IT firma Dell som fremover får deres logo på Lotus Racing udstyret. Den anden af sponsorerne sikrer at Lotus Racing ikke får de store problemer med at komme rundt i verdenen. AirAsia er et af verdens største lavpris-selskaber udi befordring af passager, og er ved flere lejligheder også kåret som det bedste i den kategori. Det forlyder endnu ikke noget om hvor længe de to nye sponsorater løber.

PDL  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk