Pitsladder


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
26.5.1999
 Minardi leder efter en ny Motoraftale
 Honda
 Får Mercedes motoren nyt navn?
 
25.5.1999
 Den evige sorteper
 

Hop til top26.5.1999

Minardi leder efter en ny Motoraftale

Minardi leder efter en ny motor aftale til den kommende sæson, enten hos Supertec eller måske Ferrari !

Det Italienske team er nød til at finde en ny motor til den kommende sæson, da de ikke længere får lov til at bruge Ford’s motorer. Vi må formode at Sauber holder fast i deres Ferrari kunde-motor aftale, hvilket vil efterlade Minardi med kun en mulighed. De bliver formodentligt et ud af kun to Supertec teams i 2000. Williams kommer til at køre med BMW motor og BAR skal køre med Honda motor. Det betyder også at Benetton bliver det andet Supertec team i 2000. Muligheden for at Minardi villle få en Hartmotor i bilen, må betragtes som udelukket, da Hart nu er ejet af Arrows/TWR.

HVJ  


Hop til top
Honda

Så kan vi endeligt få afsluttet måneders spekulationer, når Honda på fredag, officielt præsentere sig selv som motorleverandør til Jordan og BAR til næste sæson.

Aftalen mellem de to teams og Honda ser teknisk, vidt forskellige ud, men rygterne siger at de motorer de som teams vil modtager er identiske.

BAR teamet er kommet i hus med 'works' motor aftale, hvilket er creme de la creme af en motoraftale. Det betyder at de får 100% teknisk opbakning fra Honda, og de modtager op i mod 80 motorer på årsbasis, og alt dette får de unden at lægge en krone hos Honda.

Jordan har forlænge deres tekniske partnerskab med Mugen, Honda's tuning division. Jordan vil også modtage den helt nye motor til næste sæson, men forskelligt fra i år, vil Honda selv udvikle motoren.

Så vidt det vides skal Jordan betale det samme for deres motorer som de gør i år.
Rygtet siger dog at Jordan ikke skal betale det samme som de har gjort de forgående år, som om de modtager væsentligt bedre motorer.

HVJ  


Hop til top
Får Mercedes motoren nyt navn?

Mercedes benægter at der kommer et nyt navn til deres motor. Mercedes er for nyligt indgået i et samarbejde med Chrysler og det har selvfølgeligt startet nogle spekulationer om Mercedes måske ville sætte Chrysler mærkater på nogle F1 motorer F1, og dermed måske leverer motorer til andre teams. Der er to muligheder.

Den ene er at man omdøber nogle af Mercedes motorer og kalder dem Chrysler, og måske oprette et team Chrysler. Den anden mulighed er at, men omdøber motoren fra Mercedes til Chrysler, og så leverer motorer til McLaren fra 2003 når kontrakten med Mercedes udløber.

Norbert Haug har flg. Kommentar til dette rygte : "Det har aldrig været diskuteret hos Mercedes".

McLaren har tidligere været i forbindelse med Chrysler. I 1994 var man i forhandlinger med Chrysler om at levere motorer, men valget fald alligevel på Peugeot.

Grunden til at rygtet er opstået skal nok findes hos Chrysler, som meget gerne vil ind på det Europæiske personbil marked. Her er formel 1 måske den perfekte reklame søjle.

HVJ  


 

Hop til top25.5.1999

Den evige sorteper

Få har været så uheldige som Jos Verstappen. Hans ellers lovende karriere har været præget af halve sæsoner og uheld. Kun 20 ud af 58 løb er blevet gennemført. Og det ser ikke lysere ud nu. Først de frustrerende måneder hos Stewart, for derpå endelig at havne i en hurtig bil - uden for konkurrencen. Og nu, hvor Honda har droppet de seriøse planer om eget team, kan hollænderen ikke engang se frem til år 2000 i vished om et f1-sæde. "Det er en stor skuffelse, især når man tager i betragtning alt det talent og potentiale som var en del af teamet", siger Verstappen, der dog vælger at se positivt på det halve år hos Honda: "Heldigvis beviste jeg at jeg stadig har talentet og med konkurrencedygtig materiale kan enden i pointene. Det var nogle få interessante måneder med Honda og jeg lærte meget der. Jeg ønsker dem al succes."
CBA  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk