Pitsladder


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
28.11.1999
 Nyt tema for Australiens GP
 
27.11.1999
 Ferrari nyt
 Alesi klar til Prost
 Århundredets bedste F1-kører
 Montezemolo træt af F1 ?
 

Hop til top28.11.1999

Nyt tema for Australiens GP

Der er efterhånden ved at gå tradition i, at finde på et tema for det australske GP. Og det er organisationskomiteen for GP'et, der selv skaber temaerne. Formanden for komiteen, John Harnden siger: " Det australske GP er blevet en slags folkets fest, og vi ser en begejstring for GP'et. Der er en atmosfære af begejstring og spænding, og folk er virkelig optaget af alt hvad der foregår i dagene omkring GP'et."

Der er dog også en del protestaktioner og anden ballade omkring GP'et, specielt efter, at det er flyttet fra Adelaide til Melbourne til Albert Park, som oprindeligt var indrettet til et rekreativt område, som det dog stadig er. Måske derfor er det nye tema valgt med henblik på, at ændre modstandernes holdning.

Det nye tema er: " Lev for Formel 1". Men et nyt tema er sikkert ikke nok. Der skal arbejdes meget mere i kulisserne for at vende stemningen drastisk. Og lad os håbe det sker. For efter at løbet er flyttet fra at være et af de sidste løb i sæsonen, til at være åbningsløb, er det blevet endnu mere spændende at følge. Alle ændringer der er sket siden sæsonen før, bliver præsenteret i netop dette løb.

Det australske GP finder sted i dagene 9 - 12 Marts.

PDL  


 

Hop til top27.11.1999

Ferrari nyt

Efter at have sikret sig konstuktørernes verdensmesterskab i 1999 - det første siden 1983 - føler Ferrari sig opmuntret til at vinde begge mesterskabstitler i år 2000. Technical director, Ross Brawn sagde at " Ferrari må forberede sig på store ting i fremtiden. Jeg er stolt af at have vundet konstuktørernes titel med Ferrari. At vinde titlen på trods af tabet af Michael Schumacher i flere løb løfter teamets status." Brawn tror det er vigtigt, for at opretholde presset på McLaren, at få Rubens Barrichello kørt ind i teamets rutiner så hurtigt som muligt. " Fra dec. vil vi arbejde på at hjælpe Rubens igang i teamet så hurtigt som muligt. Vi vil også afprøve fundamentale udviklinger på chassiset" udtaler Brawn. Rubens vil køre Ferrari første gang d. 1 dec. i en 3 dags test i F399 chassiset i Fiorano
BKP  


Hop til top
Alesi klar til Prost

Når Alesi forlader Sauber med udgangen af 1999 vil Jean Alesi blive førstekører hos Prost teamet i år 2000. Ex Ferrari køre Alesi er sikker på at Prost teamet vil give ham gode udfordringer for han vil komme til at arbejde sammen med sin gamle ven Alain Prost. Han tilføjede at Prost ikke har lovet ham nogle sejre med det samme. Han ser også frem til den større udfordring. "Hos Prost bliver der mange flere ting at lave end der var hos Sauber Teamet. Det bliver meget hårdt arbejde, men jeg er forberedt på det. Det er min motivation," udtaler Alesi til Formel-1.dk Den tyske kører Nick Heidfeld for sin formel 1 debut sammen med Alesi og Prost Teamet
BKP  


Hop til top
Århundredets bedste F1-kører

På tærkskelen til et nyt århundrede – endda et nyt årtusinde, er det muligt at se tilbage på 50 års Formel 1-historie – og den lange liste af verdensmestre er et bevis for det store slid, det store arbejde, de mange følelser der har været involveret i Formel 1. Formel-1.dk har nomineret 13 kørere i det 20. århundrede til at kunne kaldes århundredets bedste Formel 1-kører. Listen af verdensmestre er som en ”Hall of Fame”, så det har været svært at skulle vælge nogle fra. Som læser på formel-1.dk har du nu muligheden for at pege på den kører der har været den største – og hvem der kaldes århundredets bedste Formel 1-kører offentliggøres på randen til år 2000.
 
Til afstemningen.
BB  


Hop til top
Montezemolo træt af F1 ?

I et af de mange interview med Ferrari's præsident Luca di Montezemolo, skulle han havet sagt at han var blevet træt at sit job hos Ferrari og at han han ville stoppe som præsident hos Ferrari. Til det siger Luca di Montezemolo, at han ikke er træt af sit job hos Ferrari," Jeg har det bedste job man kan få, det er et job alle der er i F1 drømmer om at få. Det jeg er træt af er at der kun bliver talt om F1 og ikke andet".
BKP  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk