Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
16.9.2000
 Newey til Jaguar?
 David Brown til Jordan?
 
15.9.2000
 Montoya og Rahal følges ad
 

Hop til top16.9.2000

Newey til Jaguar?

De fortsætter hos Jaguar med at ruste sig til fremtiden. Næste mand de har i kikkerten er McLaren-designeren Adrian Newey. Den talentfulde designer der leverer VM-racere på samlebånd, kan måske føre Jaguar til storhed.

Ford er nemlig interesseret i at få flere topfolk til teamet og der kommer Newey ind i billedet som designer i Gary Andersons departement. På den ene side har Newey lyst til at prøve noget nyt, men på den anden side føler han sig meget godt hjemme hos McLaren.


Adrian Newey føler sig godt hjemme hos McLaren - vil han nu skifte arbejdsplads?

Dog skal de finde en pæn check frem, hvis de skal have fat i Newey. Han menes at tjene mellem 15 og 20 millioner kroner om året hos McLaren. Men det er næsten ugens tilbud! Irvine tjener hen ved 100 millioner kroner - og Newey kan meget vel levere en racer der sender Jaguar helt frem i kampen om sejre. Hvis altså raceren holder så langt.

Silly season er langt fra forbi - efter kørernes rokader er det folkene i teams'ene der er rift om. Her er Newey nok den mest interessante.

BB  


Hop til top
David Brown til Jordan?

Hos Jordan er der også nogle poster der skal fyldes ud. Sam Michael forlader Jordan efter denne sæson, og nu er den tidligere McLaren og Williams-ingeniør, David Brown sat i forbindelse med et job hos Jordan.

Brown hjælper her Damon Hill i '95

David Brown har de sidste par år været optaget af McLarens juniorteam. Han har arbejdet for flere af de store kørere i Formel 1 – Prost, Senna, Mansell, Hill og senest som ingeniør for David Coulthard hos McLaren. Nu er han måske igen klar til at genoptage arbejdet i Formel 1 efter en pause på et par år.

BB  


 

Hop til top15.9.2000

Montoya og Rahal følges ad

I forbindelse med næste weekends amerikanske Formel-1 Grand Prix i Indianapolis, så forventes det, at Williams endelig officielt annoncerer, at Montoya kører hos dem næste år. Og det bliver måske med Bobby Rahal som følgesvend.

Nå ja, det bliver selvfølgelig ikke som aktiv kører hos Williams, at Rahal skal slå sine folder. Det forventes derimod, at han bliver en del af det hårdt plagede Jaguar-team.

Rahal, der jo udover at have sit eget team i CART, og desuden er den fungerende præsident for samme serie, kan forhåbentlig få sat lidt skik på det stolte team. Selvom han evt. smutter til F1, så vil der dog stadig være et Team Rahal i CART. Han har nemlig ingen planer om helt at droppe denne serie.

Alt dette kan selvfølgelig også blot vise sig, at være endnu en tvivlsom brik i den altid-kørende Silly Season. Desuden er der endnu ingen afklaring på, om Barry Green, team-chef hos KOOL Green, også ta'r turen over "dammen" til BAR-teamet.

www.cart.dk

XT  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk