Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
18.10.2000
 Hvad vil Pedro Diniz?
 
14.10.2000
 Gene benægter Prost-forbindelse
 

Hop til top18.10.2000

Hvad vil Pedro Diniz?

En af de kørere, som endnu ikke har besluttet sig, for hvilket sæde han vil sidde i, i næste sæson, er Pedro Diniz. Han har i år kørt for Sauber, men har ved tidligere lejligheder sagt, at han måske vil vælge et andet team.

Men hvad vil han? I et af de seneste interviews, som den engelske tv-station ITV har lavet med Diniz, siger han, at han ikke kører for Minardi. Det efterlader næsten kun to muligheder tilbage. Han kan blive hos Sauber, eller gå til Prost, som han også har været sat i forbindelse med. Prost vil sikkert gerne have de mange millioner, som Diniz har med hjemmefra, og specielt nu hvor Telefonica har annonceret, at de trækker sig helt ud af F1. De var ellers på tale som sponsor for Prost, dog i forbindelse med Marc Gene som medkører for Jean Alesi. Sauber lider ikke helt samme økonomiske nød, som Prost, men vil sikkert gerne have at den ene af deres kørere, betaler for et sæde. Diniz har dog ikke scoret nogle points, siden det australske GP sidste år. Men hvad siger Pedro Diniz selv?

Pedro Diniz:
"Måske bliver jeg hos Sauber, men jeg har ikke besluttet mig endnu. Jeg vil først beslutte mig lige inden den nye sæson starter. En ting er sikker - jeg kører ikke for Minardi. Måske vælger jeg Prost, eller også bliver det Sauber. Vi forhandler i øjeblikket, men der er ikke taget nogen beslutninger endnu."

PDL  


 

Hop til top14.10.2000

Gene benægter Prost-forbindelse

Hver eneste gang, at man tror, at der umuligt kan tilføjes mere til de eksisterende silly season'-rygter, melder nye teorier sig. Nu er endnu et par figurer kommet ind på scenen. Det seneste rygte går ud på, at hvis Mugen skulle levere motorer til Minardi, ville Tora Takagi have en god chance for at få et come-back i Formel 1 ved siden af Gaston Mazzacane. Andre muligheder for japaneren er at blive testkører hos BAR eller måske Williams.

Marc Gene har slået to af disse rygter til jorden: For det første afviser han, at han har underskrevet en kontrakt med Prost, for det andet har Minard-Mugen-rygtet tilsyneladende intet på sig: Minardi kører med Supertech i 2001. Marc Gene vil gerne blive hos Minardi: "Jeg er ikke nødt til at følge Telefonica, hvis de vælger at forlade teamet, og jeg vil gerne køre en Minardi Supertech næste år. Jeg ved hvor godt teamet er og næste år ville der være en ægte chance for at vise det. Der ville ikke være nogen undskyldninger."

En anden Telefonica-protégé er den ligeledes spanske Fernando Alonso. F3000-kørerens manager har forhandlet med Sauber og Minardi om et sæde i 2001, men da Alonso blot er nitten år gammel er en testkører-tjans nok mere sandsynlig. Det er hvad man har forhandlet med Wiliams og Prost om.

CBA  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk