Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
26.10.2000
 Gene: 3 muligheder
 
25.10.2000
 Endnu en finne i F1?
 

Hop til top26.10.2000

Gene: 3 muligheder

Marc Gene er stadig med i stoledansen om de sidste sæder i F1 næste sæson, på trods af sponsoren Telefonicas afsked. "Lige nu er der tre team, som jeg forhandler med. Det er Minardi, Prost og Sauber, " har Gene afsløret. "At Telefonica ikke længere er med, betyder ikke, at jeg ikke længere taler med dem eller dem med mig. At forlade formel 1 ville være en skam, men det ville ikke være verdens ende."

Telefonica var på et tidspunkt ikke langt fra at købe en fjerdedel af Prost-teamet, men mødte modstand fra mange af de nuværende sponsorer, og efter en udskiftning i lederstaben prioriterede den spanske kommunikationsgigant anderledes og trak sig helt ud af F1 efter sæsonen 2000. Afløser som Marc Genes økonomiske støtte kunne være det nationale flyselskab, Iberia, men også andre store spanske firmaer er blevet nævnt.

CBA  


 

Hop til top25.10.2000

Endnu en finne i F1?

Salo er ude af F1 i 2001, men Hakkinen får måske alligevel selskab af en landsmand næste sæson. Sauber har endnu ikke besluttet, hvem Nick Heidfelds teamkollega bliver, men teamet kunne overraske ved at vælge et helt nyt navn, Kimi Raikkonen, der i år vandt britisk Formel Renault. "Vi har haft to test med Kimi Raikkonen på Mugello, som var meget gode. Han imponerede os meget og vi tænker på at arbejde sammen," indrømmede Peter Sauber på fredagens pressekonference i Malaysia.

Det lyder som en sær ide at hente den uerfarne Raikkonen ind, men Jenson Button har sat en bølge i gang, der ikke lader sig stoppe. Jagten på en verdensmester in spe er gået ind. og de unge talenter har aldrig haft mere opmærksomhed en før. Kimi Raikkonen har måske ikke bedrevet så meget endnu, men han er blevet rost til skyerne af den tidligere Benetton- og Lotus-leder Peter Collins: "Den knægt er fantastisk, hans kontrol over bilen er den bedste, jeg nogensinde har set, og i regnen er han som ingen anden." Det lyder bestemt spændende, men mon Raikkonen er klar til F1? Det mener Peter Sauber tilsynelandende, og han håber på alle forhandlinger kommer på plads i denne uge.

CBA  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk