Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
22.11.2000
 Ny teknisk leder hos Jaguar?
 
21.11.2000
 Mazzacane til Arrows?
 

Hop til top22.11.2000

Ny teknisk leder hos Jaguar?

Der skal fortsat oprustes hos Jaguar, og Neil Ressler har tidligere ikke afvist at det også kan komme på tale at finde en ny teknisk leder som erstatning for Gary Anderson.

Det er Bobby Rahal der er i fuld sving for at finde nye folk der kan føre Jaguar til tops, og manden som han i øjeblikket går efter er en tidligere Formel 1-ingeniør, Gordon Kimball. Han forlod Formel 1 helt tilbage i 1991, så det er længe siden han har haft fat i Formel 1-teorien. Jaguar har tidligere sikret sig Mark Handford fra Lola, der skal rette op på racerens aerodynamik.

11. oktober 2000 - Handford til Jaguar
18. november 2000 - Skal Jaguar Racing genopbygges ?

BB  


 

Hop til top21.11.2000

Mazzacane til Arrows?

De sidste brikker skal falde på plads, og da PSN har trukket følehornene til sig hos Minardi, kan Gaston Mazzacane være nødsaget til at finde på andre alternativer. Han har jo som bekendt yderligere tre teams på hånden hvor han og især hans penge er velkomne.

Et af de team der eventuelt kan melde sig er Arrows. Her forhandles der stadig med Pedro de la Rosa og Jos Verstappen, men meget tyder på at de to nuværende kørere fortsætter i yderligere en sæson. Rent sportsligt vil det for Arrows være et stort tilbageskridt hvis Mazzacane får det ene sæde – men det skal allerhøjst være for at sikre sig en masse penge.

17. november 2000 - Mazzacane ikke i fare

BB  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk