Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
26.10.1999
 Silly Season med dansk indhold
 
30.8.1999
 Silly season - september update
 

Hop til top26.10.1999

Silly Season med dansk indhold

Rygter svirre i motorsportsverdenen når sæderne for næste sæson skal fordeles. Det gælder også for CART, hvor et af de seneste rygter er, at Jan Magnussen og Tom Kristensen kan gå hen og blive et rent DANSK kører-team. Det forlyder nemlig at Chip Ganassi er interesseret i at hans "andet team" skal bestå af de to danskere, samt at Carslberg skal være interesseret i at blive ene sponsoren.

Kommentaren herfra: "Det lyder for godt til at være sandt, men man har vel altid lov at håbe det bedste for de danske kørerer!!"

Hans Peter Roth

AN  


 

Hop til top30.8.1999

Silly season - september update

I løbet af weekenden omkring det Belgiske Grand Prix faldt en del brikker på plads i puslespillet om næste års formel 1 sæder. Det er nu muligt at få et næsten komplet overblik over, hvem der skifter hold, hvem bliver, hvem ryger ud osv. De sidste spørgsmål skulle blive afklaret i forbindelse med det næste Grand Prix på Monza, hvor Ferrari traditionelt offentliggør sine kørere for den kommende sæson. I nedenstående gennemgang, har vi desuden anført, hvilke motorer holdene anvender i år 2000. Angivelse med fed betyder at det er en officielt bekræftet sandhed.

McLaren/Mercedes (Mika Häkkinen, David Coulthard)
Såvel Mika Hakkinen som David Coulthard fortsætter i næste sæson. Nick Heidfeld, stopper som testkører, og erstattes formentlig af den unge australier Mark Webber, som også overtager Heidfelds plads i Team West F3000.

Ferrari/Ferrari (Michael Schumacher, Rubens Barrichello)
Efter Michael Schumachers uheld på, har spekulationerne hos Ferrari været talrige. Schumachers fravær har virket som EPO på rygtesmedene og selv en kører som Jacques Villeneuve har været nævnt som en kandidat for Ferrari. Efter Michael Schumachers vellykkede test i ugen op til Spa, synes brikkerne dog at være faldet på plads. Schumacher fortsætter med Barrichello som ny holdkammerat. Irvine går til Jaguar-Stewart og Salo til Sauber.

Jordan/Mugen-Honda (Heinz-Harald Frentzen, Jarno Trulli)
Efter sin fantastisk flotte sæson fortsætter Frentzen naturligvis hos Jordan i 2000. I weekenden blev det så offentliggjort at Jarno Trulli afløse Damon Hill, som stopper efter denne sæson. Som testkører forventes det at Shinji Nakano fortsætter, mest af alt for at bevare det gode forhold til Honda.

Jaguar Sport a.k.a. Stewart/Ford (Eddie Irvine, Johnny Herbert, Luciano Burti)
Efter at Ford købte teamet tidligere i år skifter holdet navn til Jaguar, som er ejet af Ford. I den forbindelse er det tilmed sandsynligt at bilerne i næste sæson bliver malet i den klassiske Racing Green, som altid har været Jaguars kendetegn i motorsport. Ford mener deres investering alvorligt og angiveligt været ude med tilbud til både Michael Schumacher og Mika Häkkinen. Til gengæld. Det synes til gengæld at være givet, at Eddie Irvine har sagt ja tak, efter at Jackie Stewart for nylig betegnede Irvine som en bedre kører rent teknisk end Michael Schumacher. Barrichello går til Ferrari og selvom der har været sat spørgsmål ved Johnny Herbert er han nu favorit til at fortsætte. Som outsider nævnes Luciano Burti, som med stor succes har testet for holdet. Burti er godt på vej til at vinde det Engelske F3 mesterskab for Poul Stewart Racing og har derfor forbindelserne i orden.

Williams/BMW (Ralf Schumacher, Alessandro Zanardi)
Ralf Schumacher og Alex Zanardi fortsætter i 2000. Der har længe været usikkerhed omkring Zanardi, som pga. af sine dårlige resultater i år længe lå til at blive byttet ud med Juan Pablo Montoya, med hvem Williams har en option. Danske Tom Kristensen er blevet tilbudt en kontrakt som testkører i 2000, men foretrækker at søge lykken i CART-serien i USA. I stedet er det sandsynligt at Bruno Jungueira, som, udover at have mange penge, med succes kører for Williams' F3000 juniorteam Petrobas, bliver holdets testkører i næste sæson.

Benetton/Supertec (Giancarlo Fisichella, Alexander Wurz)
Rocco Benetton har ved flere lejligheder udtrykt stor tilfredshed med begge sine kørere og i weekenden blev det officielt, at de begge fortsætter et år mere. Der har været lidt tvivl mht. Wurz, på grund af hans svingende resultater og holdets efterhånden lidt trængte økonomi. Derfor var Pedro Diniz med sine mange dejlige Parmalat penge længe inde i billedet, som ny holdkammerat til Fisichella. Diniz valte dog at fortsætte hos Sauber, der nu endda vil betale ham for at blive.

Sauber/Petronas a.k.a. Ferrari (Pedro Diniz, Mika Salo)
Som nævnt fortsætter Diniz hos Sauber.

TK  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk