Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
8.10.2000
 Er der noget om Green-rygtet?
 
6.10.2000
 Gene til Prost?
 

Hop til top8.10.2000

Er der noget om Green-rygtet?

Der har været spekulationer fremme om, at Barry Greens forestående skifte til BAR teamet, skulle have være lækket til pressen, hvilket har fået Barry Green til at tænke sig om en ekstra gang. Den nuværende CART-teamchef er således måske ikke på vej til BAR-teamet, hvilket de seneste rygter ellers har gået på. Det menes, at være den nuværende direktør for BAR-teamet, Craig Pollock, som har lækket oplysningerne til pressen!

Barry Green var forventet til BAR-teamet fra næste år, for at styre teamet sammen med Craig Pollock. Barry Greens store erfaring med at styre et racerteam kombineret med Pollock ledelsesevner skulle have styrket teamet fra næste sæson.

Skotten vil således fortsætte med at lede teamet og have et tæt samarbejde med teamets stjernekører, Jacques Villeneuve, som anses for at være en vigtig brik i forholdet mellem BAR og Hondas samarbejde.

BAR-teamet ser ud til at have lidt under oprør, fordi forholdet mellem de to topdirektører, Craig Pollock og Adrian Reynard, ikke udviklede sig som forventet. Det ser også ud til, at flere ændringer har fundet sted og yderligere vil følge, som må ses i lyset af, at en senior-medarbejder fra sponsorteamet har forladt "butikken" og flere andre medarbejdere, ser ud til at følge samme rute.

Trods BAR-teamets enorme budget - som ligger i den tunge ende af skalaen - har teamet haft en skuffende performance i teamets 1. år, hvilket dog er vendt her i år 2000-sæsonen, hvor der er hentet 17 point og en nuværende placering som nr. 5 i konstruktørmesterskabet.

Man må håbe, at BAR-teamet får "vendt bøtten" fra næste sæson og bliver endnu mere konkurrencedygtige, da Formel 1 behøver kørere som Jacques Villeneuve i en konkurrencedygtig bil.

Per Liebst

XT  


 

Hop til top6.10.2000

Gene til Prost?

Så har Silly Season kastet sig over et nyt emne. Rygterne om Pedro Diniz' skift til Prost og Ricardo Zonta/Alexander Wurz til Sauber og McLarens testteam, har nu fået en ekstra deltager. I følge den spanske presse har Marc Gene allerede underskrevet en kontrakt, der placerer ham i Prost-raceren ved siden af Jean Alesi. Aftalen kom på plads for to uger siden ved amerikanske GP.

Med sig tager den nuværende Minardi-kører sponsoren Telefonica, som har muliggjort karrieren i F1. 70% af Minardi blev for nyligt solgt til en argentinsk kabel- og satellit-gigant og derved er Gaston Mazzacanes fremtid i teamet sikret, mens Marc Gene blev kandidat til blive skubbet ud af teamet, hvis man valgte at gå efter endnu en sydamerikaner. Prost kunne være en logisk udvej...

CBA  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk