Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
10.9.2000
 Green kommer ikke til BAR
 Japanerne tilbage?
 
9.9.2000
 Alex Wurz til McLaren
 

Hop til top10.9.2000

Green kommer ikke til BAR

I den seneste tid har der været rygter om, at Craig Pollock skulle erstattes af Barry Green. Rygterne kom rigtigt i gang under det belgiske GP, da Craig Pollock om lørdagen blev kørt væk fra Spa banen, angiveligt på grund af sygdom. Rygter talte om, at der skulle være interne problemer i BAR teamet, og at det var på grund af dette, at Craig Pollock forlod Spa i utide.

Andre steder er det er kommet frem, at BAT som ejer BAR, skulle være utilfredse med Craig Pollocks ledelse af BAR. Og straks fik rygterne sat Barry Green i forbindelse med BAR. Barry Green ejer Team Kool Green i den amerikanske Champ Car serie, sammen med sin bror Kim. Forbindelsen til BAR blev skabt - rygtesmedene? - fordi BAT udover at de ejer BAR, også er hovedsponsor for Team Kool Green.

Barry Green har på det seneste benægtet at han skulle til BAR. Han indrømmer at have fået tilbuddet, og at have ført samtaler med BAT, men at han har sagt nej hele tiden, og at han ikke engang har set BARs faciliteter, eller har set et konkret overslag over, hvordan det hele er skruet sammen. Han har - ifølge sit eget udsagn - ikke haft de store overvejelser, men har sagt nej hele tiden.

PDL  


Hop til top
Japanerne tilbage?

Nu hvor sæsonen er ved at gå ind i sin sidste og afgørende fase, er der som sædvanlig mange spekulationer om sæderotationerne for næste sæson. Godt nok er der kun nogle få tomme sæder tilbage i Formel 1, men der er stadig teams som mangler at skrive kontrakt med testkørere til 2001.

Efter i en årrække at have set japanske kørere i Formel 1, var Toranosuke Takagis farvel til Arrows sidste år og dermed ingen japansk repræsentation i line-up'en 2000, en slem skuffelse for den japanske bilindustri.

Det forsøger Honda at lave om på. Honda, som er motorleverandør for Jordan og BAR, er efter sigende ved at forhandle kontrakter med både Takagi og Takuma Sato som kører i det britiske Formel 3. Takagi skal springe ind som testkører for BAR, mens Sato skal være testkører for Jordan.

De to japanske kørere Takagi og Sato besøgte henholdsvis Ungarns Grandprix og Belgiens Grandprix som Hondas gæster.

Julia Jensen

CBA  


 

Hop til top9.9.2000

Alex Wurz til McLaren

McLaren bekendtgjorde i dag at Alexander Wurz skal være deres testkører næste år. Alex Wurz afløser Olivier Panis, som skal køre for BAR teamet.

Alex Wurz har indtil videre haft en skuffende sæson, og derfor har han søgt til et topteam, for at få noget mere erfaring.

BKP  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk