Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
8.9.2000
 Zontas fremtid fortsat uvis
 
1.9.2000
 Sato som testkører?
 

Hop til top8.9.2000

Zontas fremtid fortsat uvis

Om Ricardo Zonta bliver i Formel 1 næste år, er fortsat et åbent spørgsmål. Hans bedste chancer ligger sandsynligvis hos Sauber, men også der er der rift om den ledige plads. Nick Heidfeld har sikret sig det ene sæde.

Men Zonta kan ikke sige noget endeligt om fremtiden. "Det er ret svært for mig lige nu. Jeg har talt med nogle teams," siger brasilianeren der ikke rigtig slog igennem hos BAR. Måske bliver det i stedet et skridt tilbage, for senere at tage et skridt frem. "McLaren har også givet mig chancen for at teste raceren, hvilket vil øge min erfaring i Formel 1. Men måske vil jeg køre endnu en sæson i Formel 1," forklarer han.

Han vil selvfølgelig helst have et fast sæde, men det er ikke et must. "Der er mange forhandlinger, men vi skal finde det som er bedst for min fremtid," siger han.

BB  


 

Hop til top1.9.2000

Sato som testkører?

Sæsonen 2000 var den første sæson uden japanske kører i mange år. De har aldrig gjort meget væsen af sig, japanerne, men de har altid været der, langt nede i rækkerne. Nu er en ny ung japaner på vej mod formel 1 og med Honda involveret som motorleverandør for to teams, er det nok her Takuma Sato får sin chance. Meget tyder på at Sato, der har markeret sig i britisk formel 3 i år, skal være testkører for Jordan i 2001. Jordan-teamet har en fin statistik for unge kørere der er startet sådan og siden kommet videre i f1. En anden mulighed kunne være BAR.
CBA  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk