Silly Season


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
6.11.2003
 Alex Wurz kan frit gå fra McLaren
 
4.11.2003
 Mark Webber glad for Williams rygter
 

Hop til top6.11.2003

Alex Wurz kan frit gå fra McLaren

Alex Wurz er et af de aktuelle emner til det ledige sæde hos Jaguar. Faktisk har han fået stor støtte fra flere sider i jagten på sædet.

Alex Wurz er næsten at betegne som en lykkelig mand. Han vil gerne have det ledige sæde hos Jaguar. En af forhindringerne er at han stadig er på kontrakt hos McLaren som testkører. En kontrakt der løber 2 år endnu. Men McLaren har generøse. De har fortalt Wurz at hvis han kan sikre sig Jaguar sædet, vil de ikke stå i vejen for ham. Det er en situation som Alex Wurz nyder:

"Jeg er i en meget favorabel situation. Flere teams er opmærksomme på mig og giver mig tilbud. Det er jo det en kører håber på. Jeg er med i toppen på Jaguars liste, og McLaren vil gerne have at jeg forsætter som deres testkører."

Men det er ikke sikkert at det bliver nemt at få Jaguar sædet. Flere andre kandiderer til sædet. Bl.a. er Christian Klien kørt i stilling til sædet. Red Bull chefen er personlig sponsor for Klien og kan støtte ham med mange penge. Men Wurz er også kendt for at have en god del sponsorer og ikke mindst deres penge med. Forhandlingsfristen som Jaguar har sat, vil vise sig som en af de afgørende faktorer i spillet om sædet.

PDL  


 

Hop til top4.11.2003

Mark Webber glad for Williams rygter

Mark Webber som gør det godt hos Jaguar, er blevet sat i forbindelse med Williams teamet. Men det sker kun hvis en masse hvisser går op i en højere enhed.

Flere steder spekuleres der i at få anbragt Mark Webber hos Williams når Montoya ikke vil være at finde i teamet mere. Mark Webber forholder sig dog til rygterne med et smil om munden - vel vidende at det også kan forstås som et skulderklap for hans hidtil ret gode indsats i Formel 1.

Mark Webber:
"Hvis man tænker på hvad de har præsteret i år, og de så tænker på at putte én i en af deres biler, ja så er det jo godt nyt. Man ved dog aldrig hvad som sker, så i øjeblikket er min fokusering på Jaguar."

Efter Mark Webbers mening er der kun et andet team som kan komme på højde med hvad Williams står for, og hvad Frank Williams i det hele taget har fået bygget op - det er Ferrari. Mark Webber siger at hvis man skal følge sine følelser så må det være det næste skridt, og tilføjer, at selv om man har en langtidskontrakt, så skal man som topkører være i stand til at "aldrig sige aldrig" hvis det helt rigtige tilbud kommer fra et andet topteam. Men som han siger ovenstående - hans fokusering er hos Jaguar.

PDL  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk