Info om f1.motorsport.dk


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk
NytTeametBaggrundIndeks Ældre Dato Nyere

 
15.3.2001
 Mangler du spørgsmålene?
 
5.3.2001
 Stillingen i konkurrencen
 
24.2.2001
 Formel 1-konkurrence
 

Hop til top15.3.2001

Mangler du spørgsmålene?

Det er sidste dag for besvarelse af spøgsmålene til vores lille konkurrence. Har du fået svaret?

Det kan være du venter til det sidste - de sidste nyheder kan måske være afgøren - eller du har endda ledt forgæves i mailprogrammet og har ikke fundet spørgsmålene. Skynd dig derfor at skrive til os - så kommer der et sæt nye spørgsmål.

Send mig spørgsmål!

BB  

 

Hop til top5.3.2001

Stillingen i konkurrencen

Så er der blevet talt og lagt sammen for at finde pointene i vores lille konkurrence.

Som altid er det første løb altid svært at gætte sig til da ingen kender de enkelte teams form og præstation. Niels Lund var den der gættede sig bedst frem til kørernes form. Du kan finde den komplette stilling i tabellen lige herefter.

De nye spørgsmål til det malaysiske grand prix bliver sendt pr. mail senere i denne uge, og skal være returneret senest torsdag den 15. marts klokken 23:59.

Navn Point
  1 NielsLund 76
  2 F1-Benji 74
  3 branni 70
  4 Daniel 68
Fugmann 68
Holm 68
Jørgen 68
svankjær 68
Team 3M 68
Typhoon 66
Vagt-Ferrari 66
 12 esj2001 64
F1-Knudsen 64
HeineHot 64
janhp 64
klokken 64
 17 allan 62
Azathoth 62
Kort 62
Long Island Racing 62
ovego 62
 22 cdal 60
musling 60
Newie 60
BB  
 

Hop til top24.2.2001

Formel 1-konkurrence

Formel-1.dk er glade for at kunne præsentere sit forslag til en konkurrence for Formel 1-fans. Vi har taget et par gammelkendte elementer fra andre konkurrencer, og så tilføjet et par nye features, som byder på nye udfordringer.

I første omgang er vi nødsaget til at gennemføre konkurrencen via mail af tekniske grunde, men konkurrencen fortsætter online på formel-1.dk snarest muligt. Men for at vinde konkurrencen gælder det om at være med fra starten, selvom det igennem hele sæsonen vil være muligt at deltage i konkurrencen.

Konkurrenceregler

Konkurrencen er opdelt i seks elementer, og i det følgende er reglerne for de enkelte elementer beskrevet:

Hvem sætter hurtigste omgang?
Gæt på den kører som sætter hurtigste omgang. Et rigtig svar giver 6 point.

Gæt på den kører der fører løbet efter 25 omgange
Her skal du gætte på hvilken kører der fører grand prix'et efter 25 omgange. Et rigtigt svar giver 6 point.

De tre teamdueller
Formel-1.dk vælger tre teamdueller, som er forskelligt fra løb til løb. Det vil sige at du skal gætte på hvilken kører der kvalificerer sig bedst i en direkte duel mod teamkammeraten i de af formel-1.dk tre udvalgte teams. Der gives 4 point for hvert rigtigt svar.

De tre udvalgte kørere
Her udvælger formel-1.dk tre navngivne kørere som er forskellige fra løb til løb. Du skal gætte placeringen i kvalifikationen på de tre kørere. Gætter du på den rigtige plads får du 10 point. Rammer du en plads over eller under, giver det 6 point. Rammer du to pladser over eller under den faktiske placering, modtager du 4 point. Der gives point for hvert gæt – således kan du score 30 point som et maksimum.

Hvor mange fuldfører
Ikke alle racere når i mål – gæt på hvor mange racere der når i mål. Der gives 10 point for et rigtigt svar. Gætter du en over eller under, giver det 6 point, og ligeledes hvis du gætter to over eller under modtager du 4 point.

Gæt top-6 i grand prix'et
Her skal du gætte på de seks første i grand prix'et. Der gives 10 point for en rigtig gættet placering. Du modtager 6 point hvis du har ramt en placering over eller under, og ligeledes 4 point hvis du rammer to pladser over eller under. Det betyder rent faktisk også at du kan få point, såfremt din valgte kører slutter udenfor top-6.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage – også skribenter på formel-1.dk (de har dog ikke mulighed for at vinde evt. præmier)

Hvordan foregår konkurrencen?

Indtil videre vil det foregå på den måde at du sender en mail ved at klikke her.

Du vil indtræde i konkurrencen fra det næste grand prix i Malaysia, og modtager spørgsmålene til det kommende grand prix pr. mail. Du skal have fremsendt dine svar til det australske grand prix senest torsdag den 15.03.2001 klokken 23:59. Du kan dog til hver en tid komme ind i konkurrencen, men får selvfølgelig ingen point for de løb der er kørt, men træder ind i konkurrencen med det laveste antal point i den samlede stilling.

Efter hvert løb bliver stillingen opgjort, og kan læses på sitet dagen efter løbet. I tilfælde af tvivlsspørgsmål ved tolkning af reglerne forbeholder formel-1.dk sig alle rettigheder til at afgøre udfaldet. Eventuelle småjusteringer til reglementet vil også blive annonceret.
I forbindelse med opgivelsen af e-mailadresse, vil de kun blive brugt til Formel 1-konkurrencen.

Rigtig god fornøjelse – og hold øje med eventuel nyheder i forbindelse med konkurrencen.

Tilmeld dig til Formel 1-konkurrencen.

BB  

 

Hop til top
Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk