Andre klasser


Sitet opdateres ikke længere med nyheder.
Læs dem i stedet på Motorsporten.dk

Ældre Dato Nyere    Indeks

 
9.1.2010
 Formel 1 kører i Monte Carlo Rally
 
22.6.2006
 Allmendinger bliver hos Forsythe Racing
 

Hop til top9.1.2010

Formel 1 kører i Monte Carlo Rally

Den polske Formel 1 kører Robert Kubica der efter et par sæsoner hos BMW Sauber teamet i år skifter til Renault's Formel 1 team, er nu blevet bekræftet som deltager i Monte Carlo Rally 2010 der køres senere på måneden.
Monte Carlo Rally tæller i år ikke med til World Rally Championship (WRC) mesterskabet, men alligevel er der stor prestige i at deltage i løbet, der igen i år tæller med Intercontinental Rally Challenge (IRC) mesterskabet.

Allerede mens Robert Kubica kørte for BMW Sauber teamet deltog han i sine første rally løb i Renault biler, og efter skiftet til Renault F1 teamet er det jo naturligt at han fortsætter sine rally løb med dette mærke.

Når Robert Kubica kører frem til start i Monte Carlo Rally 2010 den 19. januar, bliver det i en Renault Clio R3. Kubica bliver dermed den første Formel 1 kører i et rally i år.

Finske Kimi ,der vandt Formel 1 verdensmesterskabet sammen med Ferrari for et par år siden, debuterer først ved Arctic Rally.
Raikkonen skal køre hele WRC sæsonen for Citroën Junior Team i en Citroën C4.

Der går også rygter om at en anden finsk Formel 1 kører skal køre udvalgte WRC løb denne sæson.
Heikki Kovalainen der netop har skrevet kontrakt med det nye Lotus Formel 1 team sættes i forbindelse med deltagelse i Arctic Rally 2010, hvor det forlyder at han skal stille op i en Proton Satria Neo S2000 racer.

AN  


 

Hop til top22.6.2006

Allmendinger bliver hos Forsythe Racing

A. J. Allmendinger har foretaget lidt af en kovending de seneste uger. En spændt situation hos RuSport, blev afløst af én sejr og glæde hos hans nye team.

A. J. Allmendinger har kørt sæsonen hos RuSport, lige indtil for et par uger siden. Da brød teamet med ham på grund af forskellige interne uoverensstemmelser. Teamet havde endda opbygget en del af teamets aktiviteter omkring Allmendinger, men det gik ikke i længden. Samarbejdet blev afsluttet inden uoverensstemmelserne gik for vidt. Men så fik Allmendinger og hans manager travlt.

I løbet af ganske kort tid blev der etableret en kontakt til Forsythe Championship Racing og en ny kontrakt blev forhandlet. En kontrakt der på daværende tidspunkt kun skulle gælde i 2 løb i CCWS serien.

Men så skete der det at Allmendinger gik hen og vandt weekendens løb i Portland, Oregon, og nu lader det til at det kun er formalitet før Allmendinger har en kontrakt for resten af sæsonen hos Forsythe teamet.

Forsythe teamets ejer, Gerry Forsythe, siger på til CCWS's hjemmeside at det kun er en formalitet før Allmendinger er på kontrakt hos Forsythe. Selv er Allmendinger yderst begejstret over den modtagelse han allerede har fået i hans nye team. Atmosfæren er helt anderledes spændende og sjov.

PDL  


 

Hop til top Copyright ©1997-2007 f1.motorsport.dk og motorsporten.dk